ISU OK BiH logo

Međunarodna konferencija Didaktički izazovi III (16-17.05.2019., Osijek, Hrvatska)

EdinBrankovic Didactic ChallengesEdin Branković, Mladi Ambasdor MOK-a i reprezentativac BiH u olimpijskoj disciplini brzo klizanje na kratke staze učestvovao je na međunarodnoj konferenciji Didaktički izazovi III (16-17.05.2019., Osijek, Hrvatska). Orvog dana konferencije Edin je predstavio izvorni naučni rad iz oblasti unutrašnje motivacije u koautorstvu sa Prof. Dr. Sc. Markom Badrićem (Sveučilište u Zagrebu).

Edin je predstavio koncept integralne motivacione teorije koja povezuje teorije samo-determinacije, zanesenosti, postignuća ciljeva, nastojanja i koncept usredotočene svijesti (mindfullness). U isto vrijeme istraživanje predstavlja izvorni dizajn Interventnog programa koji potiče motivaciju. Istraživanje je urađeno sa adolescentnom skupinom učenika. Saznanja istraživanja mogu biti primijenjena u radu s profesionalnim i rekreativnim sportašima, učenicima, studentima te u biznisu. 

Zvanični sažetak istraživanja pod naslovom "ISKUSTVA UNUTRAŠNJE MOTIVACIJE: KVALITATIVNO ISTRAŽIVANJE ISKUSTAVA KOD ADOLESCENATA" može se pročitati na  https://drive.google.com/file/d/1Imf_GMIhkbJaO_H-iIimsWgNi_YWe05d/view (str. 33 - 34).

Kompletna informacija objavljena na linku INTERNATIONAL CONFERENCE DIDACTIC CAHLLENGES III

 


mcp     fmks     ks      LogoSector lat5   ZOILogo