ISU OK BiH logo

Ozvaničena saradnja Saveza klizačkih sportova BiH i Micro Mobil d.o.o.

Dragi prijatelji, obaviještavamo Vas da je Savez klizačkih sportova Bosne i Hercegovine u svom radu dobio još jednog partnera. Radi se o kompaniji Micro Mobil d.o.o.

Kompanija Micro Mobil d.o.o. iz Sarajeva je ekskluzivni distributer za Bosnu i Hercegovinu svih proizvoda proizvedenih od strane švicarske kompanije “Micro Mobility Systems”. Micro Mobility Systems je inovator i proizvođač romobila (klasičnih i električnih), dodatne opreme (zaštitne kacige, štitnici, ruksaci, i sl.), e-bicikala i drugih vezanih proizvoda namijenjenih profesionalcima, rekreativcima, djeci i odraslima. Brojne internacionalne nagrade (Reddot Design Award, Parent`s Choice Gold Award, Best Toy Award i druge) za najbolju funkcionalnost, trajnost, kvalitet i dizajn potvrđuju da je MICRO marka br. 1 u svijetu romobila i zaštitne opreme

Micro logo

Za početak saradnje, firma Micro Mobil je zajedno sa Savezom klizačkih sportova BIH, za potrebe organizacije škola klizanja i rolanja, obezbjedila određenu količinu zaštitne opreme (kacige), koja čini dio njenog bogatog asortimana.

U skoroj budućnosti, u Micro Mobil d.o.o. planiraju obogatiti svoju ponudu sa opremom za klizanje jednog renomiranog svjetskog proizvođača, sa kojima su u pregovorima, kako bi ista bila dostupna i na teritoriji Bosne i Hercegovine po povoljnim uslovima.

Već od sada klizači  Saveza klizačkih sportova BiH  i članovi njihovih porodica mogu uživati u cijelom asortimanu proizvoda marke MICRO uz specijalne benefite i popuste za njih. 

Zainteresirani se mogu upoznati sa asortimanom proizvoda firme Micro Mobil na web stranici www.micro-romobil.ba, a prijavu za nabavku konkretnih artikala mogu uraditi preko maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili preko Facebook stranice Micro BiH.

 


mcp     fmks     ks      LogoSector lat5   ZOILogo

1