Ozvaničena saradnja Saveza klizačkih sportova BiH i Micro Mobil d.o.o.

16 April 2020

Dragi prijatelji, obaviještavamo Vas da je Savez klizačkih sportova Bosne i Hercegovine u svom radu dobio još jednog partnera. Radi se o kompaniji Micro Mobil d.o.o.

Kompanija Micro Mobil d.o.o. iz Sarajeva je ekskluzivni distributer za Bosnu i Hercegovinu svih proizvoda proizvedenih od strane švicarske kompanije “Micro Mobility Systems”. Micro Mobility Systems je inovator i proizvođač romobila (klasičnih i električnih), dodatne opreme (zaštitne kacige, štitnici, ruksaci, i sl.), e-bicikala i drugih vezanih proizvoda namijenjenih profesionalcima, rekreativcima, djeci i odraslima. Brojne internacionalne nagrade (Reddot Design Award, Parent`s Choice Gold Award, Best Toy Award i druge) za najbolju funkcionalnost, trajnost, kvalitet i dizajn potvrđuju da je MICRO marka br. 1 u svijetu romobila i zaštitne opreme

Micro logo

Za početak saradnje, firma Micro Mobil je zajedno sa Savezom klizačkih sportova BIH, za potrebe organizacije škola klizanja i rolanja, obezbjedila određenu količinu zaštitne opreme (kacige), koja čini dio njenog bogatog asortimana.

U skoroj budućnosti, u Micro Mobil d.o.o. planiraju obogatiti svoju ponudu sa opremom za klizanje jednog renomiranog svjetskog proizvođača, sa kojima su u pregovorima, kako bi ista bila dostupna i na teritoriji Bosne i Hercegovine po povoljnim uslovima.

Već od sada klizači  Saveza klizačkih sportova BiH  i članovi njihovih porodica mogu uživati u cijelom asortimanu proizvoda marke MICRO uz specijalne benefite i popuste za njih. 

Zainteresirani se mogu upoznati sa asortimanom proizvoda firme Micro Mobil na web stranici www.micro-romobil.ba, a prijavu za nabavku konkretnih artikala mogu uraditi preko maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili preko Facebook stranice Micro BiH.

Kontakt

  • Adresa: Alipašina bb
  • 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
  • Fax: +387 33 276 135
  • Email: info@ksbih-ba
  • ID broj: 4200895980009
  • TRN: 1990490076189085
  • SPARKASSE BANK dd

ČLANSTVO

ISU Logo Landscape white     OK BIH logo white

POKROVITELJI - SPONZORI - PRIJATELJI SAVEZA

zoilogo 02 02            Bosnia and Herzegovina           Bosnia and Herzegovina            1          Micro logo

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…